fbpx

Historien om SalesHero

Det hele begyndte i juni 2022, da vi besluttede at lukke vores konsulentvirksomhed og i stedet fokusere på at videreudvikle vores salgsværktøj, der oprindeligt blev brugt til at ensarte vores tilbudsgivning indenfor konsulentvirksomheden.

Efter nogle måneders arbejde med at rette systemet til, så det kunne bruges af folk uden kodekendskab, lancerede vi i august 2022 den første offentlige version af SalesHero.

Vores mål med SalesHero var at skabe et brugervenligt og effektivt salgsværktøj, der kunne hjælpe virksomheder med at øge deres salg og forbedre deres salgsprocess og tilbudsgivning.

I december 2022 lancerede vi den fuldt tilgængelige SaaS-version af SalesHero, der gjorde det nemt og hurtigt at få adgang til vores værktøj fra hvilken som helst enhed med internetadgang.

Mød teamet

Harald

Harald er en glad og energisk gummiand, der elsker at hjælpe små virksomheder med at vinde flere tilbud. Han har altid en lækker tilbudsskabelon parat, og han elsker at se glæden hos vores kunder, når de får et nyt tilbud i hus.

Patrick, der er en stor fan af gummiænder, har navngivet Harald efter den gamle danske konge Harald Blåtand. Han har altid haft en lille gummiand på skrivebordet, der giver ham lykke og motivation til at arbejde hårdt.

Da SalesHero blev grundlagt, var det naturligt at lade Harald blive maskot for virksomheden. Han er med på alle vores events og kampagner, og han elsker at komme ud og bringe lykke og motivation til vores kunder

Harald er et symbol på vores dedikation til at hjælpe små virksomheder med at vinde flere tilbud. Han er altid klar med en lækker tilbudsskabelon og et stort smil

Daniel Jepsen

Daniel er 37 år og kontorets vise mand, der altid har en god idé

Til dagligt sørger Daniel for at trylle kaffe om til kode, eller lækkert design. Med sit naturlige flair for at skabe unikke og brugervenlige produkter er han den helt rette til at være den ansvarlige og udførende for vores marketing, design og udvikling.

Med sine 9 års erfaring fra at drive konsulent forretning, og hjælpe kunder er Daniel vant til at have mange bolde i luften og lave lækre brugeroplevelser

Som person er Daniel en kæmpe brætspils entusiast, der altid har været fascineret af spil, der kræver taktik og strategi, og han har en helt imponerende stor samling af forskellige brætspil.

Daniel
Patrick Corell

Patrick Corell

Patrick er 29 år og kontorets energi-bombe, som altid er på farten.

Til dagligt sørger Patrick for at feje udfordringer af vejen for vores kunder og internt i forretningen. Som den ansvarlige og udførende del af salg, administration og kundesupport, er han oftest personen du møder på supporten eller ude i byen

Med over 10 års erfaring fra egne konsulent virksomheder, er Patrick vant til at løse udfordringer og finde gode solide løsninger

Som person er Patrick en ivrig crossfit-udøver og en passioneret samler af unikke badeænder, og hans samling er nu en af en ret imponerende størrelse.

SalesHero

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste produktnyheder fra SalesHero. Så går du aldrig glip af en vigtig nyhed.

Marketing samtykke

Tak for din tilmelding!